1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help buying a replacement psu

Discussion in 'PC hardware help' started by pirate4, Jan 26, 2008.

  1. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Last edited: Jan 26, 2008
  2. Waymon3X6

    Waymon3X6 Regular member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    2,193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Corsair VX450 is your answer :)
     
  3. Pepp77

    Pepp77 Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Wow pirate4 thats a very old and basic PSU. I doubt youd even be able to buy one with those specs now :)

    Waymons recommendation is an excellent one - I recently purchased a corsair PSU and could not be happier with it.
     
  4. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Will that work with a Nividia Geforce 200 graphics card?
     
  5. Waymon3X6

    Waymon3X6 Regular member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    2,193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yes, it would.
     
  6. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,319
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118
    Agreed on the VX450.
     
  7. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you positive this will work with my old machine?

    Earlier posts I have made show exactly what I'm working with.
     
  8. Waymon3X6

    Waymon3X6 Regular member

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    2,193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yes, we're positive it will work.
     
  9. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just out of curiosity how does it mount?
     
  10. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,319
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118
    Like this
    [​IMG]
    Four screws.
     
  11. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    With my current psu it mounts by the top and two screws diagonally placed on the back. Is that going to be a problem?
     
  12. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,319
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118
    Only if they're in different places to those indicated in the photo. You don't have to use all the screw holes.
     
  13. pirate4

    pirate4 Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any advice on where the best place in America is to buy one?
     
  14. sammorris

    sammorris Senior member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Messages:
    33,319
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    118

Share This Page