1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP!!! Game NOT playing is custom firmwire

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Sayian, Jul 18, 2007.

  1. Sayian

    Sayian Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi everybody,

    I got a little problem. I downloaded Ratchet and Clank : Size Matters. I know its not a bad .ISO because it played on my devhook when i had firmwire 1.5. But since i took my devhook off i can't play it. The custom firmwire i have is 3.40oe-a. Does anyone know how to solve this problem?

    thanks
     
  2. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    1. make sure you have a game or game demo inserted in your umd tray

    2. make sure your puting the iso in your iso folder

    3. make sure you have no-umd disabled in recovery
     
  3. jctech6

    jctech6 Guest

    go to recovery mode and set your umd speed to 266. That should fix it
     
  4. Sayian

    Sayian Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I put the clock speed to 266, and made sure everything was in the right place but still.....nothing
     
  5. Sayian

    Sayian Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nevermind, it works..=P

    Thanks for the help guys
     

Share This Page