1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help me please BIG PROBLEM!

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by hrk, Jul 6, 2007.

  1. hrk

    hrk Regular member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hey everyone i upgraded to 3.40 yesterday and when i turn the psp
    the sony entertainment sign at the beginning doesnt come and i can do everything else but i cant play isos and and i can play gpsp and music and videos and pictures and stuff just no iso

    please help me guys please!

    what shall i do?

    thankss in adv
     
  2. vinny13

    vinny13 Guest

    When you turn on your PSP, hold the right trigger(R) down and this will bring you in to the Recovery menu. Go configuration and press X. You will see a list of options. Go to the first one,"Skip SCE logo" and if it is disabled, press X and enable it.

    For ISOs, make sure they're in the ISO folder on your memory stick.
     
  3. dEEz_nUtz

    dEEz_nUtz Regular member

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    1,798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46

    The SCE logo wont come on if you are just in standby-only if you totally power off and on again..

    What happens when you try to play an iso?
    Do you have a UMD game in the drive?
    Are your settings right in the recovery console? ex: noUMD disabled, etc..?
     

Share This Page