1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help, my A08 burner doesn't work!!!!

Discussion in 'DVDR' started by ucmaddoc, Nov 23, 2004.

  1. ucmaddoc

    ucmaddoc Member

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have been burning coasters with my new pioneer A08 burner and can't understand why. I have been using DVD xcopy xpress and everything seems to work fine but when I try to play the disk nothing happens. It doesn't even see the files and thinks it a blank disk. I finally tried to just copy files onto a cd using XP's built in cd writing to try and see if it is the burners fault and indeed it gives me an error "windows encountered a problem tyring to copy....." I assume that this must be a hardware issue? I updated the firmware for the drive but it didn't work. By the way, when xcopy gets done burning a DVD it seems to have the burn on the back. I originally had nero and dvd cloner but I deleted them to try to narrow this down. Do I need a third parter burning software besides xpress and XP Pro? Please help.
     
  2. kchev

    kchev Regular member

    Joined:
    Nov 3, 2004
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what brand of media are you using?
     
  3. ucmaddoc

    ucmaddoc Member

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Maxell DVD+R. I tried some generic DVD-R's that have worked flawless in the past and they to fail.
     
  4. Mort81

    Mort81 Senior member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    5,921
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Do you have ASPI drivers installed? Use nero system info. Box should be green for system ASPI and nero ASPI.
     

Share This Page