1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help StarView7 Brazil

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by IgorSC, Nov 8, 2011.

  1. IgorSC

    IgorSC Member

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Good afternoon.

    I'm new to the Starview 7 and when I upgrade crashed.
    Apreseta only blank screen menu.
    Does not accept commands.
    was the first update.


    Someone could help me solve the problem?
    Its reset?
    Sera that the DB9 I can send the data?
    How can I resolves the issue?


    thank you
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    starview 7 is flashed by usb stick ,not the null modem cable way,if you are in brazil i cannot see box working there as firmware is for uk only.
     
  3. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    why not post it, I am dying to hear this
     
  4. gerrard08

    gerrard08 Regular member

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    536
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    same here
     
  5. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    another starview hd box,i can smell more money moving.
     
  6. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Whats new mate
     

Share This Page