1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP! Trouble Burning "Signs" R1

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by markbolo, Jan 14, 2003.

  1. markbolo

    markbolo Member

    Joined:
    Aug 31, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I get an "Illegal Navigation Command" error. I was able to get rid of it, but when I pop it in my DVD Player, it goes to the menu, and when I push play, it stops. Help please!
     
  2. sublime77

    sublime77 Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    To fit just the movie on 1 disc, I had to remove the begining credits. I had no problems, but no menu...not needed
     
  3. markbolo

    markbolo Member

    Joined:
    Aug 31, 2002
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for responding. Actually I want EVERYTHING the movie has to offer. I am willing to put it on 2 DVD-R's, but the first disc wont play. I have heard the reason is because there are 2 title on the same VOB (VTS_01_*.VOB). I'd appreciate any and all suggestions. Thanks alot.
     
  4. preynolds

    preynolds Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am having a 'similar' problem. When I use IFOEdit to split the movie to be put on 2 disks... I get an errar telling me that my files have not be reallocated correctly. I get this message before I even start with the burning process. But it seems to mostly happen on the 1st cd. The 2nd disk seem to start off burning fine.
     
  5. sublime77

    sublime77 Member

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok, here's the deal. Try creating new ifo files for disc 1 movie and dropping the new files into that folder. You'll replace the files. You'll probably need to do that with disc 2 as well. Then of course Get VTS Sectors. Use a newer version of Nero so that you can burn even when that error comes up. I had to upgrade from 5.9.9.0 to 5.9.9.14. You can still burn even though you get the error. Sometimes Nero is right and sometimes it isn't so burn to a +RW first.
     

Share This Page