1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP with ISO or EBOOT problem!!

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Rayearth, Aug 9, 2007.

  1. Rayearth

    Rayearth Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Basically i am trying to play parasite eve 2 on my PSP custome firmware 3.03o-ec i have ripped the ISO (i renamed the file extension .iso to begin with) made it into a Eboot file and placed it as you would, it loads on the GAME screen, begins to load like a normal game and then stops on the PRODUCED BY SQUAREEUROPE screen

    Any suggestions thank you!!

    To try and resolve this after that i left it as an ISO and placed it in the ISO folder and came up corrupted data

    can anyone help me or direct me to help, i have googled it but it seems to only wanna direct me to PSP ISO's thanks greatly appreciated

    EDIT: Okay well i got the iso to work but again it stops at the PUBLISHED BY SQUAREEUROPE screen anyone have anysuggestions
     
    Last edited: Aug 9, 2007
  2. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Um, you dont have to convert it to EBOOT. Just place the ISO in the ISO folder. (X:/ISO)
     
  3. Rayearth

    Rayearth Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah lol!! all done that way but the game keeps freezing!!

    any help on that the ISO is freezing at one point
    edit: scratch that my iso keeps saying corrupt data, i put the iso straight into the ISO folder and it wont detect it, i put it in its own folder in ISO and it says corrupt data

    again thanks for any help THANK YOU
     
    Last edited: Aug 9, 2007
  4. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Go in recovery mode, and do this:

    Configuration:

    Skip Sony logo: (Optinal)

    Hide corrupt icons: (Optinal)

    UMD MOde: NO UMD



    CPU Speed: 333MHz



    Advanced:

    Plain modules in UMD/ISO: Enabled.
     
  5. Rayearth

    Rayearth Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did all that and it still tells me that its corrupted data

    i changed the UMD to NO UMD

    CPU SPEED to 333

    And plain modules to enabled

    just to clrify in ISO folder which is on ROOT of memstick, should be ISO in its own folder so X:/ISO > ParasiteEVE2Disc1 > [here is ISO]

    the .cue file does that really matter cuz i tried with and without

    thanks again for help
     
  6. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Dont make a folder.
     
  7. Rayearth

    Rayearth Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have done that but it then doesnt show up whatsoever!!

    Sorry i have never done this via ISO, eboots are usually my way as i can customize them and what not
     
  8. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The ISO folder is supposed to be on the ROOT of the memory stick. Like X:/ISO/Daxter.iso
     
  9. Rayearth

    Rayearth Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thats what i have i placed the .iso in the ISO folder which is found on the ROOT, which is the first screen where you find PSP, OMGAUDIO, PICTURE, ETC. But it doesnt dectect it, do i need some other software other than the custome firmware, and this is a PS1 iso just incase.

    sorry bout this and thanks for your patience
     

Share This Page