1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with recovery mode

Discussion in 'Sony Handhelds' started by broc455, Jun 5, 2007.

  1. broc455

    broc455 Regular member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok heres what happened i srewed up the configuration menu in my recovery mode now it doesn't work and suddently none of my iso's or cso's work either so now i decide to reflash i place the surely correct 1.50 eboot in my PSP's folders GAME/RECOVERY then put the eboot in there go into recovery mode on my psp select the option nothing just a black screen can i get any help with this?
    NOTES
    NOTE: my psp XMB and all its functions work fine
    NOTE: my psp is a TA-082 with a 3.03 oe-c
    NOTE: my whole PSP's recovery menu isn't stuff just the configuration menu
     
  2. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    whats wrong with the config menu exactly?
    can you not just change things back?
    or try upgrating to 3.30oe? then go back to 1.5 from there n then back to 3.03oe-c if you wanna.
     
  3. broc455

    broc455 Regular member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The only problem is i can't change it because the configuration menu it stuffed up when every i enter it, it just goes to the background colour no options or anything not even a back button and another question of mine would be is the recovery menu written into flash?
     
  4. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i think it will be written to flash.
    best bet mate is to go back to 1.5 n start again.
     
  5. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Flash1 is messed up. Get a flash1 formator thingy. Or just delete the whole damn flash1. Your psp will restore it for you.
     
  6. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    not sure if it will just restore it. what bout dumpin the firmware to your ms. that should give you flash0 n flash1 files shouldnt it?
     
  7. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Not necessarily. For whatever reason, just reflashing firmware doesn't restore flash1.

    Your flash1 is actually backed up in psp. In flash0 I believe. So when you delete flash1, your psp will recognize an altercation, and tries to restore it. You will get a blue screen of death after reboot, saying system files have been altered, asking if you want to restore it. Press yes, your psp will reboot, and flash1 reformatted
     
  8. broc455

    broc455 Regular member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    um u see i've already reflashed and now the configuration menus alright but i can't seem to get any of my iso's or cso's working
    i've tried disabling and enabling the no-umd optioin and turned on and off the three menus in advanced
    why? and how can i fix it?
     
  9. djmazz

    djmazz Regular member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    647
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you got a umd in?
    i always find mine dont work but then after ages i realise i havent put a umd in.
    otherwise i dunno. another reflash?
     
  10. broc455

    broc455 Regular member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i'm not willing to reflash its to risky
     

Share This Page