1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help with "Rolling_PAL_DVDRIP_PS2-GeNiuS"

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by kruezaya, Sep 6, 2004.

  1. kruezaya

    kruezaya Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have a ntsc ps2. the game is pal. i have tryed swap magic 3. memory card manager. i use teh swap method so il double swaping. how can i patch or can someone help me patch this game so i can play it on my ntsc playstation? any help would be very apreciated ^_^
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    how big is it? if its over 630 megs, you need to buy breaker pro.
     
  3. kruezaya

    kruezaya Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes its bigger than 630mg's. what is break pro?where do i get , how do i use? i sthis teh only method?
     
  4. kruezaya

    kruezaya Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    anyone??
     
  5. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    its called breaker pro. do a search and you will find all the info you need. besides getting a mod chip, its the only way.
     
  6. kruezaya

    kruezaya Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok i will order breaker pro, and i understand that i need to use it as a toc i believe. but teh copy of swap magic 3 i have is burned copy. not original. it works. i also use mega memory card disc to do first initial swap? will this all be possible to swap my pal game to play it ntsc?
     
  7. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    yeah, it should work. load memory manager, swap for swap magic 3, hit eject and put in breaker pro, swap for backup. You can also load ps1 backups with this method.
     
  8. kruezaya

    kruezaya Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok also i got a nfo file with my swap magic, it said to not use pal to ntsc video mode because it will hang? you think this will still be a problem? even if i use breaker pro?
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    i couldn't tell you, i don't have swap magic 3, and i don't try to load pal games.
     

Share This Page