1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with The Gimp

Discussion in 'Linux - General discussion' started by paul1085, Mar 25, 2006.

  1. paul1085

    paul1085 Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi been using gimp for awhile however I think I'v done something to the settings and can't seem to get the layer window up anymore,

    Any suggestions?

    Regards
     
  2. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    thread teleported to what i think is the right forum
     
  3. paul1085

    paul1085 Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Cheers couldn't really find the right place for it. Anyway I'v sorted it out now cheers.

    PS are my userbars blinking too fast as I will change if you want me to.

    Regards
     
    Last edited: Mar 25, 2006
  4. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    no worries.

    as to the userbar flashing, not sure, i vaguely remember seeing one of the guys recommend a time delay for the userbars in that stickied userbar thread but can't remember how long the best delay was for.
     
  5. paul1085

    paul1085 Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'v set mine from 700 to 2000 milliseconds (seems about right).
     

Share This Page