1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with the starview pvr PLEASE

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by leedevlin, Oct 19, 2007.

  1. leedevlin

    leedevlin Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi just got thebox pvr v4.0 pre loaded.number of probs:
    on auto scan i get 0 channels,i cant get EMU: after i press o.k. at parental lock i just get the change pin option, no secret menu must be very secret cause i tried countless times and cant get it. i am in dublin on true cable with n*l. can anyone help thanks
     
  2. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Last edited: Oct 19, 2007
  3. leedevlin

    leedevlin Member

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have updated it to 'Box_PVR_E v4500 6thJuly'. but still no channels when i do an auto search. THe level and Quailty are 0% at the bottom of the auto scan and it says unlock beside it> what does this mean?
     
  4. jbvideo

    jbvideo Regular member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi
    Have you selected you correct cable network provider by using the right arrow button on the remote? Then Autoscan. Another thing is to make sure you are in the Cable socket and not the loop out/in, its easy done.
    jbvid
     

Share This Page