1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Help with Wifi Usb connection please

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by Xenokai, Jan 16, 2007.

  1. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I got this adapter... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...MEWN:IT&viewitem=&item=130066912807&rd=1&rd=1 so i could connect to my ps3 and when i get one a wii. But i cant get my PS3 to connect to the PC USB wifi adapter. It is in Ad-hoc mode like it suppose to be and i just cant get it to connect. Its a 60gb ps3 so i know it has wireless wifi. im wanting to send my pc connection to my ps3 and wii threw this adapter. i have my connection shared to the wireless adapter and i still cant get it to work. I input the SSID into both and they the ps3 just cant find a connection (says cannot find acces point) Can anyone help?
     
  2. rogeball

    rogeball Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This is in the definetly wrong forum, and id say that Sony didnt design the PS3 to use a USB wifi converter. my guess is ofcourse it wont work, btu i may be wrong id post int he PS3 section.
     
  3. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,008
    Likes Received:
    77
    Trophy Points:
    128
    moved to correct forum
     
  4. XEnigmaX

    XEnigmaX Regular member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    639
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The PS3 needs to be in Infrastructure mode. Ad Hoc is a mode for communicating one PS3 with another.

    Also, (this may seem like a stupid question), is the computer with adapter connected to the internet? The dongle doesn't supply internet, it just relays it on in wireless form.
     
  5. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I got it working a day ago. the usb wifi adapter i got had the same chipset at the wifi max drivers and it has a automatic access point setup option. I dont see why i couldnt get it working before i just got lucky to find this driver lol thxs for the input tho
     

Share This Page