1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP!!!

Discussion in 'Sony Handhelds' started by kyo84, Feb 11, 2007.

  1. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my friend's psp was bricked.its version is 2.7
    without oe.

    how can i recover it?
     
  2. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how can i unbrick it???

    HELP ME PLS....(Begging)
     
  3. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Omfg read the 100 other threads like this one, YOU CAN'T!!!!!!!!!!

    Your PSP is toasted. You need either a new motherboard or a mod chip (80-100 dollars) plus installation.

    Btw, how did it brick?
     
  4. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dunno oso -.-"

    i cannot play the iso , when i click into the iso on my psp, the preview picture of the game all were like bricks......


    how can be like this?????

    that's indicates my firmware's prob or hardware spoilt?

     
  5. ferrar1

    ferrar1 Regular member

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    does ur psp work e.g. come on and u can access the menu etc.
     
  6. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    So your PSP does turn on and you can try and load ISO's????

    Wtf is it bricked or not dude, you don't make any sense, and u didn't tell me how it bricked...
     
  7. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i can play the umd's game...

    but unable to loading the iso. even i want to update the firmware also failed.
     
  8. kcajblue

    kcajblue Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    878
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if you can use umd's then its not bricked.
     
  9. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oic, but when i choosing the iso on my psp, the preview picture of the games all were like bricks?

    why can be like this?
     
  10. JinkoMK

    JinkoMK Guest

    WDFZor? Bricks? Huh? Wah? Jah? Dah?

    I really don't know what you meant when you say bricks. You got a Picture?
     
  11. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    because i'm a beginner, thus, maybe my words will confusing u all.
    sorry.

    i cannot see the picture of the game when i choosing iso.
     
  12. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lol so you can't see your ISO thumbnail lol

    YOUR PSP IS NOT BRICKED MAN

    Why do you need to see a picture anyway for?? lol
     
  13. imadudeok

    imadudeok Regular member

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    u ARE a noob ur psp is BRIKED
     
  14. JinkoMK

    JinkoMK Guest

    I dunno, But I don't remember 2.71 playing ISO's. When I first got my PSP it was 2.71 and don't think it could play ISO's. I had to downgrade it. Now mines on 3.03 OE-B.
     
  15. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Its not bricked wud u calm down ok
     
  16. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    all brothers, can u teach me how to downgrade to 1.5?
     
  17. JinkoMK

    JinkoMK Guest

    Last edited by a moderator: Feb 14, 2007
  18. kyo84

    kyo84 Member

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    my motherboard has no any code at the back.
     
  19. Amir89

    Amir89 Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2006
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just check the FAQ's and Guides buddy you can easily downgrade
     
  20. Kurrpt

    Kurrpt Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    it sounds like to me that you are running 3.02 oe-b, and you are putting your .isos into your iso folder


    the problem is, that won't work with 3.02 oe-b. you need to upgrade to 3.03 oe-c to be able to run isos from the ISO folder.

    If you want to keep 3.02 oe-b, and run iso files, you would need some type of program to emulate umd (DAXZISO for example)


    its in your best interest to update to 3.03 oe-c anyway. I had this EXACT problem last week.

    I think that's what you meant anyway haha
     

Share This Page