1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

hot shots fore

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by eyak29, Aug 24, 2004.

  1. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have the cd loader and it works fine but when i try and load hot shots on it it comes back with "Error Validating the disc"
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    thats cause you didn't follow the cd loader instructions. you need to reinsert the swap magic dvd after loading cd loader.
     
  3. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes i know that and i put the swap magic dvd disc after and i still get the same error
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Have you used cd loader before? if not list your exact steps.
    _X_X_X_X_X_[small]V9 PS2, flip top, SMD, DVDLoader
    Pioneer 107, ritek g04
    DVD Shrink, DVD Decrypter, Nero[/small]
     
    Last edited: Aug 24, 2004
  5. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    1. instert swap magic cd
    2. hold down eject button then inster cd loader and hit X button to load
    3. now at cd loader menu hit eject button and instert swap magic dvd
    4. after the media changes to from cd to dvd i hold down eject and instert hot shots fore then hit X button and then i get the error
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    at step 3, you need to hit x while swap magic dvd is still in the ps2. then swap for the backup.
     
  7. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ahh yes that would make sense that me give that a try
     
  8. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    alright one more problem the game wont load it just has a black screen and i tried hitman contracts just now too and that works fine. why wont hot shots load its on the same type of disc and i used the same burnin program and by the way thanks for the help
     
  9. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    do you have a v7+ ps2? if so, when cd loader loads, hit x and choose the 5v3 no pn option. http://www.swapmagicfix.com
    _X_X_X_X_X_[small]V9 PS2, flip top, SMD, DVDLoader
    Pioneer 107, ritek g04
    DVD Shrink, DVD Decrypter, Nero[/small]
     
    Last edited: Aug 24, 2004
  10. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no i dont have ps2 v7+ its an older version dont remeber what one but its v1-6 for sure
     
  11. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    try it anyways, your cd loader might have the option.
    _X_X_X_X_X_[small]V9 PS2, flip top, SMD, DVDLoader
    Pioneer 107, ritek g04
    DVD Shrink, DVD Decrypter, Nero[/small]
     
    Last edited: Aug 24, 2004
  12. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    still just a black screen
     
  13. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    hmmm, i don't have the game, so i can't confirm. and i couldn't find any other threads on this subject, so hopefully someone else can confirm if it works or not.
     
  14. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    have you tried using sm3dvd instead of cdloader?
     
  15. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    now with that will i have to burn it on to a dvd
     
  16. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes you will, if you follow the link in my sig' you can get sm3dvd, and there are burning instructions too, just go to the downloads or noobi help pages
     
  17. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    have you used sm3dvd on this game before
     
  18. zxspeky

    zxspeky Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    604
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no, but I have used it on loads of other games that need cd/dvdloader, and have never had any prob's, it usually doesn't need a toc refresh either
     
  19. eyak29

    eyak29 Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    does anyone out there have a workin hot shoot fore backup
     
  20. bunjai8

    bunjai8 Member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I burnt it but the ps2 doesn't even recognize the copy! what's with this game???
     

Share This Page