1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Hot Shots Open Tee won't load!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by gover2087, May 6, 2007.

  1. gover2087

    gover2087 Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a Hot Shots Open Tee iso that I actually backed up myself that absolutely will not load on ANY of the custom firmwares from 3.02 OE-A to the current 3.40 OE-A which I am currently at. I have a GTA Vice City UMD in the drive and my settings are as follows:

    Use No-UMD: disabled
    Fake Region: disabled

    I have also tried every clockspeed since some isos won't run unless it's overclocked. I have also mixed and matched the settings. The PSP recognizes the iso under the GAME menu but gives me the "Game Could Not Be Started (80020148)" message. ANY help would be greatly appreciated.
     
  2. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    its probably a bad iso, try using another method other than the one u used to dump the iso
     
  3. gover2087

    gover2087 Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sry man. i've dumped the iso three times and even downloaded it. everytime it still won't load.
     
  4. gover2087

    gover2087 Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    any help???
     

Share This Page