1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how 2 backup gta:sa with out a cheap

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by lildrez1, Oct 26, 2004.

  1. lildrez1

    lildrez1 Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    do anyone know how 2 backup gta:sa with out a mod chip or anything
     
  2. c00ns

    c00ns Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    use swap magic? well i have a question too... i borrowed the game from a friend, so how should i burn it? i went through some of the threads, but couldn't get a definite answer. how exactly should i burn the game to get it to work properly? dvd decrypter? nero?
     
  3. madmax69

    madmax69 Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hey guys...first problem you might encounter backing up San Andreas is that I think it is a DVD 9 and unless you have a dual layer burner that supports DVD9 you have to get it to fit on a DVD5...Another problem is that some PS2's do not read burned DVD9's very well.So either you have to find a way to burn it to two DVD'5 or rip it to one DVD5 and you will lose some movies and things...I am looking for a tutorial and if I find it I will post it here for you guys...
     
  4. madmax69

    madmax69 Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Update:
    Read somwhere on here that San Andreas is not a DVD9...if so it is simpler if you have a modchip...should be just fine with Decrypter read/write and burn at 1x...and if you are not modded and are using swapmagic, I am sure if there is an issue swapmagicfix.com will have the solution soon.
     
  5. c00ns

    c00ns Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    should i write both the iso and mds file or just the iso after i read it?
     
  6. madmax69

    madmax69 Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Coons,
    One final note....many people on here might give you a hard time about mentioning that you are backing up a game you borrowed and don't own...although you can always say you are providing your friend with a service...and that is not ilegal unless you keep a copy of a game you do not own....just keep that in mind because you might get some nasty responses if you are not careful and anyone suspects piracy...
     
  7. lildrez1

    lildrez1 Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the game is only 4gb and something that what it say
     
  8. lildrez1

    lildrez1 Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    and just 2 let u know i do got the game i just dont know how 2 get it start the backup
     
  9. madmax69

    madmax69 Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    lildrez,

    I was talking to c00ns about being careful...if its 4 gb then you can back it up but your best hope of booting the disc is either swapmagic/or hd loader if you don't have a modchip amd swapmagic might and might not work without a fix.
     
  10. c00ns

    c00ns Member

    Joined:
    Oct 24, 2004
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    so do i burn the iso or mds, or both?
     
  11. )v(3thuD

    )v(3thuD Regular member

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have swapmagic and it booted on first try, been bootin it up for a few days now and works perfect, nothing wrong at all!! Burnd with Ritek g04 DVD-R and DVD Decrypter @4x.
     
    Last edited: Oct 26, 2004
  12. madmax69

    madmax69 Member

    Joined:
    May 27, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    C00ns..if you are using the latest decrypter just select the mds file and burn that....it should work....burn at 1x.....
     
  13. lildrez1

    lildrez1 Member

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok so i need a boot cd
     

Share This Page