1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How can i findout which modchip i have in my PSTwo?

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by PiTmA, Mar 28, 2005.

  1. PiTmA

    PiTmA Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi all...
    I want to disable my chip cause i want to go online,
    so i need to findout which chip i have to know how to disable it.

    I'v bought my console in Japan with a modchip inside it from the begining and i'm not living in Japan so I can't go to the store where I bought it and ask...

    Thanks...
     
  2. PiTmA

    PiTmA Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  3. spyman

    spyman Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    looks kind of like the tnt mod, the TNT company sent me one for sample, but I havent tried it out yet. The chip they sent me was dark blue, with the writting TNT on the IC. There are some distinct diffrences besides colour, but its very similar looking at first glance.
     
  4. PiTmA

    PiTmA Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  5. spyman

    spyman Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    why not try different buttons, like try holding
    L1, L2, R1, R2, Triangle,Square,Cross, Circle, Start, Select.

    It might seem tedious but at least its a way :) hopefully one of those buttons isnt a self destruct lol.
     
  6. PiTmA

    PiTmA Member

    Joined:
    Mar 11, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'v tried all of the two cuples combination with the triangle, cross, square and circle - not good...:(
    and combination with start and select or only start or only select - :(
    what else?
     
    Last edited: Mar 31, 2005
  7. spyman

    spyman Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well you wouldnt need to hold 2 buttons at the same time, just the 1 button.

    with dms 4 lite its the left trigger i believe. but this one should be similar to the tnt method... what about trying to disable it like the matrix infinity ? this one seems pretty similar to that one.
     

Share This Page