1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how do i get to play iso games to my psp 3.30 OE-A

Discussion in 'Sony Handhelds' started by spanger, Jul 18, 2007.

  1. spanger

    spanger Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    um... should i downgrade my firmware? or what?
    i cant play any iso/cso games. iv already downloaded iso, rar, and cso files but i dont know how to make it work on my psp :c...
    anyone, help?
     
  2. Smurff

    Smurff Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    if you've already got the OEA then put them like this

    X is ur mem stick

    X:\ISO\game.iso
    X:\ISO\game.cso

    then on your PSP XMB it's under game, inside the memstick portion.
     
  3. spanger

    spanger Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    so i dnt need fastloader or umd emulator?
     
  4. spanger

    spanger Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sir its still not working... it says "corrupted data"
    help....
     
  5. staxx

    staxx Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    817
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Then your doing something wrong or you have a bad copy. Did you extract the iso/cso from your rar file? Did you place your iso/cso in the correct folder? Explain your step by step installation to us and maybe we can pinpoint where you went wrong.
     
  6. lokote732

    lokote732 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if u download make sure its from a trusted site...you need any umd game to be in the umd drive so it could work
     
  7. lfc505050

    lfc505050 Regular member

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    why dont u just upgrade to 3.40 oe-a? i dont know what the differences are but you might as well lol
     
  8. lokote732

    lokote732 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i've been upgradeing to 3.40oe-a...found a winstaller...=)
     

Share This Page