1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how do i gey yugioh gx tag force 2 to work on my psp from a torrent download???

Discussion in 'Sony Handhelds' started by sizko89, Oct 23, 2007.

  1. sizko89

    sizko89 Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i downloaded mine from a torrent but i dont know how to get it working....and i dont know if its on this thread....
     
  2. kkash1970

    kkash1970 Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What format is the file??
     
  3. bigbadp

    bigbadp Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Needs to but converted to CSO. ISO format will not work.
     
  4. chwoolgar

    chwoolgar Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I think you might have got that the wrong way round, ive heard of CSO files not working but never ISO unless they are a bad rip in which case converting to CSO will not make a difference other than the file size
     
  5. bigbadp

    bigbadp Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No this one only works propaly in CSO format. I couldnt get it to work in iso. Loads but when u start game it freezes. Searched around and found out it had to be CSO. Converted and it worked with no problems
     
  6. sizko89

    sizko89 Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i downloaded many torrents and one of them is cso.
     
  7. bigbadp

    bigbadp Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What version is your firmware
     
  8. chwoolgar

    chwoolgar Regular member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The game wouldnt start at all if the firmware wasnt high enough
     
  9. sizko89

    sizko89 Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    fw 3.4 oe-a
     
  10. bigbadp

    bigbadp Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Only played it on 3.52 m33-4 and 3.71 m33-2 and it worked. If i was you i would upgrade
     
  11. nyogon

    nyogon Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have used isos and csos and i have firmware 3.40 OE and they both work, its the settings taht you have in your recovery mode. Its has to do with alot of different settings, I would check, but i am adding an iso to it right now :) But some features include the fake region, no UMD mode, and other features that might be important in running isos. The only difference between the two differnet files is that one is smaller than the other. So look around in your reovery mode screen and turn some things off or on and try it again, if it doesnt' work, switch it back and try something else. Sorry I can't be more of a help though. :(
     

Share This Page