1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How Shitty Are Your Comps?

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by FrankTank, Aug 29, 2003.

  1. FrankTank

    FrankTank Guest

    Ive been reading and posting lately and have come to realize that my comp is pretty shitty compared to others, yet it still manages to get the job done. Just wondering if anyone had shittier or of shitty equivalence to mine and still was able to burn dvds.
    Amd 750Mhx
    384mb SdRAM
    20gb Maxtor HD
    32mb Nvidia TNT Pro
     
  2. baabaa

    baabaa Active member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    2,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Mines quite similar to yours but performs great for what I use it for:

    Intel Celeron 1.1Ghz
    384Mb SDRam PC133
    20Gb Hard drive
    32Mb graphics card

    I cannot multitask when performing compression or burning as the cpu/ram cannot handle it.

    Good setup for on the fly burning, no buffer underuns - pretty nice for a relative low spec machine compared to what is available out there.

    Meets for my needs.....
     
  3. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    I have 3 of these:

    P4 2.53GHz Northwood
    768MB DDR RAM
    140GB 7200 HDD
    128MB ATI Radeon 9700

    Not quite shitty thogh - they do nicely. All connected on a broadband wirelss router.
     
  4. FrankTank

    FrankTank Guest

    Thanks for making us jealous oriphus
     
  5. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    lol - no probs ;-)
     
  6. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    Yeah , bloody bighead Chris ; )

    AMD 900mhz
    256 sdRam
    80Gb + 40Gb HDD's (both 7,200rpm)
    32mb Nvidia TNT

    Same as baabaa , I cannot multi-task whilst compressing as CPU wants to use nearly 100% sometimes...

     
  7. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    lol - I only bought one of them. My folks left me the credit card tog et a Pc a while ago and i sort off over spent a bit. They were non-too-pleased. Also the third one appeared from no where ;-) Eh Herbsman
     
  8. baabaa

    baabaa Active member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    2,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Well Oriphus, if they leave their credit card again - you know me an herby can produce a winning smile.....Pleaseeeeeeee..........

    With comments like that, you may inherit a couple of stalkers....how about it herbs fancy a trip to the shamrock land.....?

    I have to scrimp and save and sell vital organs in order to achieve a reasonable upgrade......can only just manage the upgrade to msn v 6.0....LOL...

    Oh, congratulations to Herbsman and Oriphus on their addiction, one habit to be proud of - well, 2 in Herbsmans case....LOL...Nice one...

     
    Last edited: Aug 30, 2003
  9. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I hear that bro !!!

    I've told Chris already that I'll be Emerald Isle bound at sometime ; )

    And thx for the congrats too btw
     
  10. FrankTank

    FrankTank Guest

    Ireland is the shit
     
  11. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    lol cheers BaaBaa - if u do come over - bring me a pressie, cuz im skint flint big time :-( I have £1200 of fees to pay for university, with only...um...£400 in the bank. And...i intend on going on holidays next week. Damn!
     
  12. baabaa

    baabaa Active member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    2,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    See if us at a/d can have a whip round for you....

    Trouble is you will get lots of different currency........

    Try Herbs and mine suggestion......go down the organ selling route, I would help but I am down to my last Kidney.....and I want another HD....

    Education fees are astronomical, I have just 1 year left on my day course that I am taking and in total that was £1500 - but I paid for that up front....so I know what you mean.....

    I think you need to getta hold of that credit card again.......a few tears may help.....
     
  13. FrankTank

    FrankTank Guest

    You guys got screwed, free tuition here in quebec. Books arent that expensive either.
     
  14. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    Yep , thats the U.K education system for ya !! : )

    [​IMG]
     
  15. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    We didnt use to get screwed, just past few years.
     
  16. baabaa

    baabaa Active member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    2,217
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Bloody government - they SUCK!!!!!!!!

    Baaaaaaaaaaaaaaaa!
     
  17. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Yeah - its a pain in the ass. We get student loans here based on how much your parents earn. I get £1200 a year and my girlfriend gets £3000 because of the difference in parents wages. However, does that mean that my parents give me an extra £1800 a year?? No Way! I have to work to get that myself. So basically i am short handed by the fecking british government - ars*holes!!
     
  18. clueless1

    clueless1 Member

    Joined:
    Nov 12, 2002
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    P4 2.4GHZ
    80 GB HDD
    160 GB HDD
    Radeon 9700 PRO
    PIONEER A04 DVD-RW drive
    TOSHIBA DVD-ROM DRIVE
    1GB DDR (CRUCIAL)

     
  19. magnetic

    magnetic Regular member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just checking out the posts again, my Machine's not Mega, but does the job.
    Planning upgrade to 2.8Ghz (prob 3Gb+ by Xmass), actually sourced in Eire as shipping costs from Uk would pain me. Will partially cannibalise current system for some parts and end up with two systems.
    Would recommend the two monitor system for anyone who has the room, It's been in place for 2 or more years now and it's the biz, opening up apps full in individual monitors saves time and printing ands great for surfing...


    fyi
    1.4MHz Tutalin, Powerleap Ugrade (was Dell XPS-T550Mhz)
    ATA-133 card with 200GB HD 7200RPM
    IDE HD 80GB 7200RPM
    GForce2 (Main Graphics Card) + 17"monitor
    NVidia TNT-2 32Mb (Secondary Graphics Card) + 15"monitor
    386Mb Ram
    Creative Audigy 6.1 soundcard
    Creative inspire 6.1 speakers (seven speakers inc. sub-wofer)
    Sony DRU-500AX DVD+/-r, DVDRW+/-, CDrw
    DVD rom
    A11 bios (latest)
    Win2k
     
  20. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Here, more to the point, even i cant play the new Terminator 2 disc on my computer. Its a WMP9 file and requires a minimum specification of:

    P4 3.0Ghz or better
    1GB DDR RAM
    128MB Graphics

    All i can say is WTF
     

Share This Page