1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to backup Kessen 3???

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Ducky831, Mar 17, 2005.

  1. Ducky831

    Ducky831 Member

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, I just got this game a few day ago and was ready to back it up. I opened dvd decrypter and read as always. When It was finally done reading I was ready to write it, but when I insert a blank dvd-r disc and it says that the disc doesn't have enough space. Please help, how do i backup kessen 3!!
     
  2. nrk4594

    nrk4594 Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The game is dvd9, you'll have to rip it to dvd5.
     
  3. nrk4594

    nrk4594 Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do a search to find out more
     
    Last edited: Mar 17, 2005
  4. Ducky831

    Ducky831 Member

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    does rippin it affect the gameplay or will it be the same?
     
  5. nrk4594

    nrk4594 Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    With this game, all that is needed is to downsample some of the in-game movies, and it will fit onto dvd5. So, the gameplay will be unchanged.
     
  6. Ducky831

    Ducky831 Member

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can't find any info, any help?
     
  7. whacker

    whacker Member

    Joined:
    Feb 25, 2005
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    get the dvd9 flattening tools, a tutorial is included...
    it works, did it myself.
    my image is 5.1 gig though, because I didn't downsample anything (I use hdloader so I don't have to downsample anything)
     

Share This Page