1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to fix Cinava on ps3

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by tsotso, Apr 29, 2011.

  1. tsotso

    tsotso Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey guys.

    so i looked online for a fix but nothing works anyone has a better idea..
     
  2. bigo93

    bigo93 Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,354
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Cinava? Whats that never heard of it.

    Oh its that new drm
     
    Last edited: Apr 29, 2011
  3. tsotso

    tsotso Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i guess if thats what you want to call it...its like the copywrite for Bluerays
     
  4. scrap69

    scrap69 Guest

    mkv2vob
     
    Last edited by a moderator: May 1, 2011
  5. tsotso

    tsotso Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    their not mkv files... they are bbrip
     
  6. mischeif1

    mischeif1 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    change the audio output on the ps3. mine was outputting from HDMI change it to optical output. have had no problems since
     
  7. tsotso

    tsotso Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i tried still the same msg comes on after a while this sucks big time
     
  8. mischeif1

    mischeif1 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    did you try changing the actual audio output signal like from DTS to Dolby digital 5.1. wat movie is it
     
    Last edited: May 3, 2011
  9. Memnock

    Memnock Active member

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    If on 3.55 or lower jailbreak the PS3 and use showtime media player. It played Fast and the Furious 5 for me when the PS3 alone would not.
     
  10. tsotso

    tsotso Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    nah am not jailbreaking my ps3... i even dowloaded ps3 server and no luck
     
  11. Memnock

    Memnock Active member

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    That's because there is no way to get past Cinava on PS3 without jailbreaking.
     
  12. scrap69

    scrap69 Guest

    I have many vids that are Cinava and the only way I can watch the properly is with the Seagate FreeAgent Theater+
     

Share This Page