1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to install DMS4 Lite? HELP...

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by canania, Mar 31, 2005.

  1. canania

    canania Guest

    i just bought a DMS4 Lite for my ps2 v1-3...

    i just recieved the DMS4 Lite chip,with no wires and no instructions...

    what kind of wires do i need...
    where can i find the bios flash
    and most important...how do i install the chip,

    are all the DMS4 chips (lite, pro) the same installation.

    thanks
     
  2. electwire

    electwire Member

    Joined:
    Oct 22, 2004
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Look around man there are directions all over the net and get a soldering iron and solder and go to you local raido shack and buy some wire
     
  3. spyman

    spyman Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    why not ask the place you bought it from :)
    but check here www.dms4.com :p ..some of these things are just too obvious ...
    anyways if you need an installer pm me :D

     
    Last edited: Mar 31, 2005
  4. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Hey canania. From dms's web site, go into the forums. You should have some luck finding what you need there. The lite and pro are the same install. You'll need a 15 watt iron and steady hands. I thought that I had read that the v1 - 4's are harder to do installs on because of some of the solder points being extra small. Not sure though.
     
  5. Doulley

    Doulley Guest

    damn putting in a modchip is tough if u touch any other solder points then its down the drain that would explaing 100$ install fees (canada)
     
  6. spyman

    spyman Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yep its tough, but if you install these things on a daily basis for 4 years its easy :)

    but $100 install fees is high, I do them for $50 cad :)
     
    Last edited: Apr 4, 2005
  7. bhetrick

    bhetrick Active member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    4,681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I've been doing the dms4's for $45 us. Once you've done a few, you do learn some tricks which make it alot easier.
     

Share This Page