1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to play games in iso form

Discussion in 'All other topics' started by repsaj, Apr 17, 2007.

  1. repsaj

    repsaj Member

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how to play games in iso form because I got warcraft 3 frozen throne and 2 computer and I wanted to play with my friends using this 2 computers but I only got 1 cd
     
  2. eiffel65

    eiffel65 Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    A good idea is this, buy another copy. This would be considered illegal just copying a game to a cd then using a tool to install it and play it.



    @Moderators, it just takes me to the main board page when I report stuff.
     
    Last edited: Apr 17, 2007
  3. Ripper

    Ripper Active member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    4,961
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
  4. eiffel65

    eiffel65 Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ... I don't get it because I didn't understand what he said. I thought he said he was gonna make a copy with an iso, and then give it to his friend.
     
    Last edited: Apr 17, 2007
  5. Ripper

    Ripper Active member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    4,961
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
    The first time I read it, I saw it my way, but I can also see where you're coming from.

    I'll leave my post there - feel free to report the guy though, and if a mod sees fit they'll edit my post too; not as if I'm going to get hissy or hold a grudge ;-)
     
  6. 713tex

    713tex Regular member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I tried this but it didn't work for me. I get a message asking me to insert the original disk. Maybe I used the wrong settings or something. Is there any other way to play an image of one of my games?
     
  7. Ripper

    Ripper Active member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    4,961
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    68
    If it doesn't work using VSO BlindWrite, it wont work at all.
     

Share This Page