1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How to reduce lag in games like GTA

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by xfer85, Jul 14, 2007.

  1. xfer85

    xfer85 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I searched for help and found this site. The link in that site isnt working anymore.

    Im trying to play GTA, but its kind of laggy, and im wondering how i can reduce the lag. How can i make an uncompressed ISO as stated in the site. Any guidance would be appreciated.

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/434922

    Also, is it advisable to compress a iso/cso so that the sized is reduced, allowing more games on the memory card? Any program for it?
     
  2. mattpiper

    mattpiper Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    get 3.40 OE A and change the cpu speed up to 333kh
     
  3. xfer85

    xfer85 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried changing the cpu speed to 333kh, but when i select "cpu speed" at the recovery menu, it says "not yet", and there is no option for me to choose. Any idea what happened?

    Im already running on 3.4 OE A.
     
  4. mattpiper

    mattpiper Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    because if you change your cpu speed to 333, it will fix your gta running slow
     
  5. xfer85

    xfer85 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ya, apparantly thats what i read so far.

    But i do not have the option. It just shows me "no yet" when i went to cpu speed. Im running 3.4 OE A already. Any idea what could have done wrong?

    EDIT :

    Double checked, it shows "no yet", not "not yet".
     
    Last edited: Jul 15, 2007
  6. mattpiper

    mattpiper Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    maybe a conflicting setting like you cant have both maybe 333 cpu speed and something else?
     
  7. xfer85

    xfer85 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Oh, ok. Didnt configure my psp at all tho, just bought it a couple of weeks back. Shouldnt have any conflicting settings since i never touch the recovery screen until today.

    Anyway, if any one knows what could have happened, please lmk.

    Thanks.
     
  8. mattpiper

    mattpiper Regular member

    Joined:
    Jul 29, 2006
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i cant help you any further but i will say once you change the cpu speed to 333 gta will run smooth
     
  9. xfer85

    xfer85 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Its alright. Thanks for advice =)
     

Share This Page