1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

how to set up a FTP??

Discussion in 'All other topics' started by aXidburn, May 15, 2004.

  1. aXidburn

    aXidburn Guest

  2. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    Get something like Serv-U FTP that will run a server for you!
     
  3. aXidburn

    aXidburn Guest

    i set one up with the windows thing in win xp pro but i got it and everything theonly thing wrong is no1 else can get into it...only people on my router...and if i try serv u how do i dellte the one i made in windows?
     
  4. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    As for removing the Windows FTP server, i have no iudea because I've never used it mate sorry. You are on a network ye? well ill assume one computer has an internet connection it shares with all the others? Well that computer is the only computer you can use for an FTP server to be accessed by people from the internet!
     
  5. Praetor

    Praetor Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    6,927
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    116
    You can remove the Windows FTP via Control-->Add/Remove --> Windows Config --> Same place you installed it

    :)
     
  6. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    lol, i didnt even know windows had an ftp server built in! same with the firewall, probably useless!
     
  7. aXidburn

    aXidburn Guest

    i am using a router and there are like 3 other compuers on it
     
  8. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    And people on the Internet cant access it? What about port forwarding? Could Port 21 be reached?
     
  9. aXidburn

    aXidburn Guest

    yea i got it ..i had to forward the port
     
  10. Dela

    Dela Administrator Staff Member

    Joined:
    Aug 25, 2002
    Messages:
    8,949
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    118
    Ah good stuff then :)
     

Share This Page