1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How To Stream Movies

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by kkre4605, Apr 11, 2007.

  1. kkre4605

    kkre4605 Regular member

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi, I tried to stream some media to my 360 yesterday and I was reading through the guide on xbox.com/pcsetup. I followed the instructions, but I am only able to view my pictures and music. I am unable to view movies! Does anybody know a way around this to allow me to watch movies on the 360 via my pc?

    (oh and I have windows media 11 and I use a wireless usb to connect to the internet, but my pc is connected to my router via a ethernet cable. Though this shouldn't make a difference becuase my setup still allows me to recieve photos and music, but not movies)
     
  2. alien1001

    alien1001 Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    get windows xp media center edition and set up a wireless network
     
  3. elmunkee

    elmunkee Regular member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  4. EzyDuzIt

    EzyDuzIt Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    guys got a problem, for some reason when i try to install windows media player 11, it says "you may have been a victim of piracy, unable to install". Anyway to get round this?
     
  5. elmunkee

    elmunkee Regular member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  6. shinnster

    shinnster Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you can use orb and that will let you stream anything to your 360 and no need to have a media centre pc. its free, just google orb and you'll find it.
     
    Last edited: Apr 11, 2007
  7. EzyDuzIt

    EzyDuzIt Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lolol cheers 4 the help mate
     
  8. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    EzyDuzIt
    to avoid this in the future, when it goes to update choose custom and make sure you do not download any update for the windows genuin validation system. But the above program will at least let you download what you want and get rid of the message.
     
  9. nazza2310

    nazza2310 Guest

    i downloaded the windows genuine thing and edited in notepad and it thinks that it is genuine and i can do updates and everything
     
  10. lcex

    lcex Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    kkre, just convert the files to .wmv with winavivideoconverter. They're most likely not the right format.
     
  11. dreamer2

    dreamer2 Regular member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do u need window media palyer 11 to stream. i tried but videos shows up in 360 but when itry to play it it gives me network error and tvants disconnects please help thanks
     
  12. lcex

    lcex Member

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Are you using zone alarm? That was my problem. hope that helps.
     
  13. dreamer2

    dreamer2 Regular member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thanks for help . i installed media player 11 and it worked
    and this guide was also helpful

    http://forums.tversity.com/viewtopic.php?t=2586&postdays=0&postorder=asc&start=60

    if anyone has problem check there. i played some video on 360 but video quality is bad. is there setting to fix the resolutions. also i want to know that is there anyway that i can access my library from different computer on the same network. i installed the software on my laptop but it didnt show the file. thanks
     

Share This Page