1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I cant get ISO files to work!!!

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by ericlecj, Jul 11, 2007.

  1. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have 3.40oe-a FW on my psp...i downloaded the game Socom 2 fireteam bravo(something like that...the new one) and i extracted it and everything it gave me the ISO file for it and when i put it in the ISO folder then go to it on the psp menu under game...it shows the little icon with the preview but once i click on it it says:

    1) Game could not be started(has only done that a few times) ... or
    2) It goes to a black screen and freezes there and i have to restart the psp...

    Can anyone help me...i already changed no umd(disabled) do i need to change or get anything else...plz help...
     
  2. Sohn536

    Sohn536 Regular member

    Joined:
    May 28, 2007
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    did you put an UMD in the disc tray?
     
  3. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes, i did and it still didnt work
     
  4. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    http://www.lescrados.com/psp-games need devhook .4x or devhook .5x to run this game check this site out
     
  5. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i downgraded to 1.50 what do i need in order to play that game...
     
  6. Wakash

    Wakash Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    try going to your recovery mode and go to advanced configuration, then make sure that all the settings are disabled, if you have tried thatand and the still game does not work, try to enable the middle setting and run the game then, hope this helps
     
  7. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    will the same thing work for 3.03oe-c???
     
  8. vadar2000

    vadar2000 Guest

    try converting it to a CSO file and if that doesnt work go into recovery and enable NO UMD
     
  9. Wakash

    Wakash Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ericlecj - yes it will work for 3.03oe-c, try it ,see if it works
     
  10. Wakash

    Wakash Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ericlecj - yes it will work for 3.03oe-c, try it ,see if it works
     
  11. Wakash

    Wakash Member

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ericlecj - yes it will work for 3.03oe-c, try it ,see if it works
     
  12. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    still doesnt work
     
  13. Quangsta

    Quangsta Regular member

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have cfw 3.4oe-a and all ISO's work perfectly, I have like 12.
     
  14. ericlecj

    ericlecj Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    but i had 3.40oe-a and they didnt work either thats why i changed to 3.03oe-c...
     
  15. ter

    ter Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have a proplem with mine i have 3.40 oe-a and it wont play it it comes up with corrupted data it doses it with all my iso but the ps1 games work can anyone help
     
  16. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ter start ur own tread and we can help
     
  17. vadar2000

    vadar2000 Guest

    does anyone have an idea of where i can get nethost from to use for ir shell the ir shell i use is the latest one
     
  18. almutawa3

    almutawa3 Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How To Fix This Error:

    1- Go on to M33 Recovery Menu on your PSP.
    2- Go on to Configuration Settings
    3- Go to Use NO-UMD (or M33 driver-NO UMD if you have 3.52) and disable it
    4- Go Back To Advanced Settings
    5- Go To Advanced Configuration
    Disable all three items in that menu
    6- Restart Your PSP and enjoy your game

    NOW ALL YOUR ISO/CSO FILES WORKING 100% - InJoY!
     

Share This Page