1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i cant load evox on to my xbox

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by WeaponX9, Oct 26, 2004.

  1. WeaponX9

    WeaponX9 Member

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Last year i bought an xecuter2.2 lite. I just recently installed it on my xbox. i flash the bios and now the "XBOX" Logo loads up with the "xecuter2" logo underneath. I burned the EVOX onto a CDRW but the xbox wont read it, it says the "Its not a cd dvd or it might be dirty"

    Is there any other way i can load EVOX to my xbox or am i doing something wrong. I downloaded Evox 1.8.2594

    Can anyone please help me!!!!
     
  2. mozo88

    mozo88 Guest

    make sure u create a dummy file
     
  3. Achilles3

    Achilles3 Guest

    It can also be your XBOX drive. Some XBOX can read only a certain media, while other can read many (Samsung). Try burning it onto different media brand. I would try DVD-RW first.
     
  4. WeaponX9

    WeaponX9 Member

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what size does the dummy file need to be?
     
  5. Hrdrk20

    Hrdrk20 Regular member

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Messages:
    482
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Only a dummy would ask that question.
     
  6. koolman12

    koolman12 Member

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    but how do u creat a dummy file...
     
  7. dannchoi

    dannchoi Guest

    Dummy files are files of any kind to fill up space on a cd-rw. Xboxes will only read cd-rw that are completely full.

    Check this website out on how to make an xbox readable cd:
    http://help.evolutionx.info/
     
  8. DynatyxXx

    DynatyxXx Regular member

    Joined:
    Jul 30, 2004
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    dannchoi,what u said its not true.
    and if u wanna load evox u dont need any dummy files.Do this:get slayers autoinstaller 2.6 and extract it and burn it on a dvd-r with nero at the slowest speed possible and finalise disc and use Disc at once.After that boot it and install apps and xbmc and evox.You will have the latest apps and xbmc and evox
     
  9. WeaponX9

    WeaponX9 Member

    Joined:
    Oct 26, 2004
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i still cant get the thing to work. does it matter how the dip switches are set? because if i dont set them up "on" position the chip isn't enable. but once i do the xecuter logo comes on.
     

Share This Page