1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I can't play vids.

Discussion in 'Sony PSP - Games' started by Big_Beni, Jul 15, 2007.

  1. Big_Beni

    Big_Beni Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    My Videos and Music folders can't play

    I have the folders but they keep on freezing the PSP

    Can you help
     
  2. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    hi are u trying to play off a disc or off memory card?
     
  3. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    On your memory stick you need to create a folder called: MP_ROOT
    Then inside that folder another folder called: 100MNV01

    Place the movies in there; don’t put the movies in another folder after that or it won’t be found by the psp!
     
  4. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    to play music just drop the mp3 songs in to the music folder on the psp
     
  5. Big_Beni

    Big_Beni Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes I have done all the above but that ain't the point.

    I installed the custom xmb but I can't play Games, music, or Vids. Please Help
     
  6. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    ok are u running 3.40OE-A?
     
  7. Big_Beni

    Big_Beni Member

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes I am
     
  8. 07anto07

    07anto07 Regular member

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    3,511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i'm running 3.40 OE-A and all my video's work fine and i do it the way i explained a while ago
     

Share This Page