1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i could use some inf/help please

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by fall3nbox, Oct 10, 2007.

  1. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i use dvd shrink some what often. but it all started after i re formated my hdd. the only way i can get shrink to work is to use ripit4me. but if i have movies on my hdd to burn and try to use shrink the program will frezze my computer. i have uninstalled and reinstalled but it does the same thing. so if you could help me that would be great.
     
  2. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    what format are the files in?

    and what movies are they?

    has the copy protection been removed from them? what software?

    if there an ISO file programs like dvd decrypter or IMG Burn is all you need

    http://webpages.charter.net/bacitup/
     
    Last edited by a moderator: Oct 10, 2007
  3. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i used dvd decrypter to rip the movies but i didn't use dvd43 to get rid of the protection on the dvds. but most of them were older movies that decrypter should of been able to handle it. i've been told it could be a cash memory problem or a virus that hit my memory and is sapping it when i need it. anyone who can help me answer my problem will be my new best friend. :)
     
  4. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    i doubt thats the problem. whats your PC specs?

    try running Trend Micro house calls at there website and see if you come up with anything and a good spyware program

    if the movies have been ripped already you can burn with dvd decrypter ,nero or IMG Burn.

    or maybe the files are corrupt and you need to re-rip them.

    try using clonedvd 2 + anydvd and see what happens

    if you have dvd43 on you're machine now that could be the problem. i would get rid of it and clean your machine its know to conflit with alot of software.then do another clean reinstall of dvd shrink etc.

    use either dvd fab decrypter (freeware) or anydvd as a ripper NOT dvd43(its junk)
     
    Last edited by a moderator: Oct 11, 2007
  5. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    P4825D 2.8gig fsb 800
    ASUS P5n32 SLI-DELUXE
    7900GS EVGA 256 pcix 16
    dvd-rom sony
    dvd-burner pioneer sata
    hdd 250 gigs sata
    memory 2 gigs
    500 watt ps

    thats about all i can remember right now. i cant do much of anything right because i'm not at home. but the more info i have to fix my computer the better.
     
  6. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    you're specs are fine

    try the other stuff i posted
     
  7. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    will do i'll post again around 3 or 4 pm pst.
     
  8. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey i think my problem is bigger then i thought because now i can barely keep my computer from freezing when i'm just running mozilla firefox. so i really think i'm going to have to reformat again. but if you have ideas that could help fix the problem plz send them my way.
     
  9. svtstang

    svtstang Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    4,565
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Post a HJT log and I can take a look at it for you.
     
  10. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    plus what virus scan program are you using?
     
  11. fall3nbox

    fall3nbox Member

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it has gotten so bad that i cant download any programs or open any programs or it will freeze and some times on startup it freezes. so i must have something that ad-aware se cant get ridd of or find so its time to reformat.
     

Share This Page