1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I DOWNLOADED THIS .ISO FILE.WHAT DO I DO?(guide)

Discussion in 'All other topics' started by bunny_c, Jan 17, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ganglead

    ganglead Member

    Joined:
    Mar 24, 2006
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thanks bunny c very good guid im playin cars.thanks




    [​IMG]
     
  2. bunny_c

    bunny_c Guest

    no problem!
    i'm amazed nobody's had any problems yet,this is great.
     
    Last edited by a moderator: Jan 20, 2007
  3. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    As I stated earlier...Nice guide! Easy and affective.

    Keep up the great work!!
     
  4. bunny_c

    bunny_c Guest

    Keep up the great work!!

    I'll contribute the maximum possible.it's the least i can do because 30 percent of my computer knowledge was generously given to me from other contributers of the site.

    including you geestar in your guide on how to speed up the Firefox.it's great.
     
  5. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    It's spelled E ffective! When we hang do I need to give you grammar lessons? :p
     
  6. geestar20

    geestar20 Active member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    2,995
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Thats what I said....effective , lol

    The a and the e are so close on the keyboard and mixxxed up.
     
  7. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Yeah yeah ;)
     
  8. johnc1234

    johnc1234 Regular member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmmm okay, i used this and it works n all, it runs the iso (age of empires) but it asks me for the code, i entered the code i got with the download, but it says aoe install was interrupted, to install try again later. i know its not the deamon tools fault, but does anyone have a code for it?
     
  9. bunny_c

    bunny_c Guest

  10. auntydot

    auntydot Member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just downloaded diablo 2+ expansion and i got daemon manager to install all of it and its on my computer but it asks me to put in cd evry time and i downloaded most of those cd protection utilites ether i dont know how tousee them or they dont work any tips would help thanks

    -chris
     
  11. KaranBF2

    KaranBF2 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I want to mount an .MDS file, but it says: File on accesible.
    So can somebody please help me? I've downloaded BF2 and installed it, when I want to play it, it says: memory.dll file is missing.

    Thanks,
     
  12. johnc1234

    johnc1234 Regular member

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    get the memory.dll file. lol only messin, i aint downloaded any files other than isos yet.
     
  13. KaranBF2

    KaranBF2 Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what? XD
     
  14. meng22

    meng22 Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how did you play your halo cummins? are u using a emulator? i have initial d for ps2 and i dont know how to play it on my pc. i already used the daemon program and now im stuck. anyone help?
     
  15. bunny_c

    bunny_c Guest

    meng please tell me where you are stuck.
     
  16. meng22

    meng22 Member

    Joined:
    Feb 7, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks but i already found out how to play it.. u need a ps2 emulator to play it and i downloaded that but my computer doesnt meet the requirements.. thanks anyways
     
  17. bunny_c

    bunny_c Guest

  18. Sambuca1

    Sambuca1 Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi bunny_c, the tutorial was very helpful to me but I am still having troubles.

    As I am just learning to emulate I will start from the beggining. I downloaded a torrent which contained .BIN and .CUE files for a game.

    I used WinISO v5.3 to convert the BIN file to an ISO. I then mounted the ISO using Daemon Tools v4.08 and ran the installation. After the game had installed I tried to run the executable and got an error message saying "Please Insert the correct CD-ROM".

    This is when I done a google search for information on ISO files and came across your tutorial. In your tutorial you say that if this error message comes up download a CD Protection Utility - which I have done (CureROM).

    The programme created a new shortcut for me to run the game supposedly "deamon tools friendly". However, when i run the game from the new shortcut (Created by CureROM), I get another error message saying ' Please insert the correct CD-ROM '.

    I understand this may be because the ISO was faulty, but is there any way I can deal with this??
     
    Last edited: Feb 13, 2007
  19. bunny_c

    bunny_c Guest

    first of all,welcome to the forums.

    I suggest you try using a different program.

    try SD4HIDE which unfortunately isn't in the list given.

    you can download it HERE

    otherwise try "Virtual-CD-hide" which is given in the list.

    if the problem persists don't hesitate to inform me.:=)

     
  20. bunny_c

    bunny_c Guest

    What about ImgBurn ( http://www.imgburn.com/index.php?act=download )?

    And what about Nero's Burning ROM...?

    Which of these choices is best for a BEGINNER to burn a typical ISO file to a DVD-R...?

    Neither,go with Poweriso.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page