1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i just got a slim without network disc!!!!!!!why!!!!!!

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by haleem16, Jul 10, 2007.

  1. haleem16

    haleem16 Guest

    guys plz plz help me i just got a slim ps2 but i didnt got a network disc not only that i got a paper saying that i need to register for the disc and they gaveme some serial numbers
    i need that to play copied games online
    so if i registerd doew this mean i am going to play only original games???
     
  2. FayteX

    FayteX Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    you know you don't actually need the network disc to play online......
     
  3. haleem16

    haleem16 Guest

    yessss thanks man!!! so iam not going to use their serial no. right
    no need to make an account?
     
  4. haleem16

    haleem16 Guest

    i have another question is it better to buy the original ps2 mem. card
    or any thing will get the job done!!
     
  5. bhee

    bhee Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey mate if you get an official SONY one it will last you long but there only 8mb(and if your gona get loads of games you'll have to get a few of them) and My freind got a 16mb a non-SONY memory card and it broke a day after he got it so its up to you?
     
  6. haleem16

    haleem16 Guest

    oh really!! jesus ill have to get the non original mem. back
    u saved me dude the store told me i have only a day u saved me
    thank m8-regards-
     
  7. bhee

    bhee Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    No problem happy to help
     
  8. NinReznor

    NinReznor Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    461
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you know you have to patch dnas on the copied games before you can play them online right?
     
  9. bhee

    bhee Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Jul 11, 2007
  10. haleem16

    haleem16 Guest

    yess man it is working i got the DNAS patcher but what annoys me
    the xx xx i dont know what to put in - can i put the same thing every time like E1 71
    and one last thing i have a pal consule but it is modded so it can play both NTSU and pal online games - ?right?
     
  11. bhee

    bhee Regular member

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    First select the image what you want to patch then type in the disk ID what would be found here http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/199101. (<This is for PAL games if you need it for ntsc games let me know) then the region what will be PAL then patch the file. It don't matter about the PAL console etc..... it will still play both region online im no sure what you mean by the xx xx thing because i personally don't patch my games because i have'nt got a network adaptor and i have the fat ps2 plus i can't get the slim one because i use a softmod.
     

Share This Page