1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I need a motorola v220 pc software

Discussion in 'Motorola phones' started by debbydebo, Dec 24, 2004.

  1. debbydebo

    debbydebo Member

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I need a v220 software that i can download on my computer.Pls help meeee....
     
  2. dontbugme

    dontbugme Member

    Joined:
    Oct 16, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Last edited: Dec 24, 2004
  3. seventyss

    seventyss Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    When I try to install mmpt1.23 EN.zip it asks me to install disk 1. What should I do? Thanks.
     
  4. aquaria

    aquaria Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it never asked that when i did it. maybe you have the wrong version?
     
  5. seventyss

    seventyss Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I used dontbugme's link. Don't know what is different.
     
  6. Geebzter

    Geebzter Guest

    when i installed the mpt it told me that same thing as seven. could anyone tell me the steps that you did to install the thing cuz i just press that setup icon.
     
  7. chinadog

    chinadog Member

    Joined:
    Jan 2, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just had the same problem BUT I problem-solved successfully.

    Create a new folder such as Motorola and put in an easy to find location (note the path of this new folder)but NOT on your desktop.Move all the files that you downloaded to that new folder. When the installer prompts you for disks, browse to find your new folder. That should do it.
     
  8. seventyss

    seventyss Member

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    It WORKED! Thanks Chinadog.
     
  9. Geebzter

    Geebzter Guest

    it still wont work. were did you put your file
     
  10. lexie99

    lexie99 Guest

    yeah it told me to install disc 1 , um you just need to extract all the file and then run setup , im running win xp and thats how i got it installed on my pc
     
  11. Geebzter

    Geebzter Guest

    uh how do you do that i got win xp sp2
     
  12. lexie99

    lexie99 Guest

    well if you look in the folder were you downloaded it to , in the top left corner ,u should have the option of extracting all the files, once u do that run setup again and it should work
     
  13. carterweb

    carterweb Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I get this error on trying to install the first program on XP:

    Error Description: DLL function call crashed: PbkInstall_GetBookNames

    Has anyone else experienced this?
     
  14. rockdawg

    rockdawg Regular member

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Messages:
    235
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Jan 3, 2005
  15. carterweb

    carterweb Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks, this worked a treat!
     
  16. spdukerph

    spdukerph Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i ahve a v220, adn i ahve downloaded mobile phone tools and the whole bit, but i am unable to find the v220 phone on the list. where is it and can you put on a run through about how to set it up, all i want to do is get my pictures on my computer
     
  17. carterweb

    carterweb Member

    Joined:
    Jan 3, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    You're right, the V220 is not listed, select the first generic entry in the drop down list. I could not find anything within the software that would allow transfer of pictures/ringtones etc. - can anyone else advise?
     
  18. motodude

    motodude Guest

    Do Live Update to get the new version of phone tools.
     
  19. spdukerph

    spdukerph Member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i tried using the generic phone one, but it didnt have the picture option, so i put v300, and it worked, its not perfect but all i wanted to do was get the pictures and i did, thanks for the help
     
  20. mkglebe69

    mkglebe69 Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    V220 phone doesn't show up on the list because it is not inlcuded with MPT 2.16, you have to update your MPT to version 3.19 by running Live Update. Once you install version 3.19, your V220 phone should be detected by the software.
     

Share This Page