1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I need advice on playing Xbox Live with Chameleon v1.3

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by bdaboy, Feb 23, 2004.

  1. bdaboy

    bdaboy Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK i have got everything installed and everything is running fine. I can backup games i have xecuter 2 bios on it and Evolution x as my dashboard. That is all i have put on it and Halo as a hd game. I dont want to go on live because i dont know how to get on without being banned. I really need some help here.
    Does anyone know any methods of how to get onto live with Chameleon V 1.3
     
  2. MikeDDR

    MikeDDR Regular member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Put this line somewhere in your Root section of the evox.ini

    Item "Turn Off Chip",ID_Chameleon_Release_D0,ID_Full_Reboot

    This will turn off the chip and reboot the xbox with the original bios... when it will have rebooted try using a backup game... if it says that it can't read it then you'll know that you're ready to go on Live
     
  3. bdaboy

    bdaboy Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok so if i put that "anywhere" in the root section or does it have to be a specific place? Also how to i turn the chip back on?
    Because then i wont be able to ftp intot he xbox.
     
  4. bdaboy

    bdaboy Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    o and to add to that i also read that it dectects ur dash board so what i just run ms dash from inside it? i need to like boot up with the reg dash in other words i need to boot up as if i never modded the xbox
     
  5. Matador

    Matador Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well you don't need to have xbox live to play online with halo...Just use another xbox live alternative!!!
     
  6. bdaboy

    bdaboy Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ahh help all my games are live and i will want to play live for Halo 2. plz i need help how do you change the modes of the Chameleon and what mode will my chameleon be if i havent changed anything and just flashed a bios and put evo xdashboard onto it. PLZ I NEED HELp.
     
  7. MikeDDR

    MikeDDR Regular member

    Joined:
    Oct 22, 2003
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do as I told you with the line to add... put it maybe like after the first item of the root section so it'll be easily accesible. To turn the chip back on you just power off the xbox and power it back on! That's it. This command is used to disable the chip until you reboot the xbox. But like I told you try with a backup after you've done this to verify that the chip is really off.
     
  8. bdaboy

    bdaboy Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sorry to bother you but are you sure. How am i supposed to believe that that does not disable my chip and turns it off for good?
    Plz help and dont make me break my mod chip
     

Share This Page