1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I need help on my new PSP version 3.40 OE-A

Discussion in 'Sony Handhelds' started by jiankai84, May 17, 2007.

  1. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I downloaded final fantasy .cso but how do i transfer it from my PC? i put it in a ISO folder, but when i start my PSP, the game folder indicates that 'NO GAMES FOUND'... is cso/iso files allowed to be played on tis version 3.40 OE-A?

    Please Advise... Pleaseeeeeee
     
  2. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is the ISO folder in the root directory?

    Mine is

    x://Psp/ISo
     
  3. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What is a root directory? Sorry, i'm a noob on psp terms and stuff like tat... Does it means that i muz create a PSP folder followed by the sub folder 'ISO'?
     
  4. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think so, if not just create an ISO folder and dump ur cso/isos in it
     
  5. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I created an ISO folder and dump everything in le... It still wun detect the game... But i put videos in VIDEO folder and mp3s in MUSIC folder, it all get detected... It's only the games wor
     
  6. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, i can see the games now le... found out what is the problem... but when i start the game, i get an error message...
    " The game could not be started (80020321) "

    You noe y like tat?
     
  7. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    insert an umd.
     
  8. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yeah, you need a real game in your UMD drive to play your "Back up" games :)
     
  9. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Tat means i need to buy an original game (UMD) and insert it into my psp, only then, I can play my downloaded games? Is there wat u all meant?

    THanks
     
  10. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This is the solution i found using another forum...

    Solution 1:
    Disable "No UMD" in the recovery menu and have a UMD game in the drive.

    Solution 2: Its still in the zip/rar file and not extracted yet, Use WinRAR!

    Solution 3: Recovery Mode > Advanced > Advanced Configuration > enable the "Execute BOOT.BIN in UMD/ISO" option.

    I wanna try solution 3, but i can't get into recovery mode... i hold R while rebooting, i only get a blank screen... Do I need a UMD as well, to go into recovery?

    Sorry, I noe i'm a real noob
     
  11. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No it tells your Psp to ignore the UMD, but im afraid you will have to have a UMD in the drive regardless.

    People say to use GTA LCS but I have monster hunter in my psp and that seems to work fine.
     
  12. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    What abt the recovery mode? I can't seems to get in...
     
  13. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    MAKE SURE its a proper shut down, not just a quick flick to close it. SHut it down, give it like 10secs or so, hold the R button and then slide it on, if it doesn't bring u to the recovery screen, then I dunno.
     
  14. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it was a proper shutdown, but damn it... looks like the only way out is to get a UMD rite?

     
  15. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  16. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey Andrew86, Thanks a lot man... U are one great help!
     
  17. Andrew86

    Andrew86 Member

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No probs bro
     
  18. KIAM

    KIAM Member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    PLEASE SOMEONE HELP....HOW DO YOU GO INTO RECOVERY MODE
     
  19. jiankai84

    jiankai84 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    >Do a proper shutdown... flick and hold to turn off... dun juz flick and let go... den u hold R and hold the flick... and try to c if u can go in
     
  20. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Again, only OE firmwares have recovery menu.
     

Share This Page