1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i need help

Discussion in 'DVD players' started by KennyM, Apr 15, 2003.

  1. KennyM

    KennyM Member

    Joined:
    Mar 28, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hello,

    i have just got the pioneer a05.

    i have encountered a number of problems. i installed burnatonce because cdrwin and other programs do not work.

    i changed the burn speed to 1x (burning cdrs) but it says it is burning at speed 4!

    i am using xp and the version of the pioneer is 1.30

    i don't really understand all this firmware stuff.

    can anyone help me?

    kenny
     
  2. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    You wan to burn CD-R's at X1 ?

    I have a Pioneer 104 & for CD-R burning I dont think it goes as low as X1.

    I can see your point if you're meaning DVD-R
     
  3. _^NICO^_

    _^NICO^_ Member

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    did you try using nero?
    nero express is pretty simple and offers you to choose between burning CDs and DVDs, and addapts speed and space measures accordingly.
    NiCo.
     
  4. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    I use Nero myself too.

    I much prefer to to use Nero Burning Rom rather than the stupid little Nero Express...but each to their own.
     
  5. _^NICO^_

    _^NICO^_ Member

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a question for you herbs, how do you get the nero interface when under nero express?
    at work I can switch from one to the other but at home I have the "about" window... and I'm stuck on express... I have the nero 5.5.10.20 (which is a nero update AND a nero express installer) ... humm Now that I writing that I know I installed a proper (and old) burning rom 5.5 at work and then upgraded it, whereas I used the demo standalone.. Might be that.. What do you think?
    NiCo.
     
  6. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    It could well be that it's a demo as to why you dont have full function...
    (I'm just opening Nero Express now to see how I change it)!
    At the bottom of the opening page on Nero Express (at least on my full 5.5.9.9. version) it has HELP , NERO BURNING ROM & MORE buttons.
    Just hit the middle one Nero Burning Rom mate.

    Hope I've helped : )

     
  7. _^NICO^_

    _^NICO^_ Member

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well it's a "registered" demo but yeah it's the very same button... with different functionality according to the install... yeah burning rom is certainly not properly installed. Thanks.
    NiCo.
     
  8. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    No worries...

     

Share This Page