1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i need to know how to load a psp CSO

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by pspbrk, Mar 21, 2007.

  1. pspbrk

    pspbrk Member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    when i load a psp cso(ratchet and clank size matters) i can see the title and the backround changes when i am on it but when i start it
    it does the whole psp thing and then it stops and says some error code andwont start so i need help do i need to make it an iso or do i need to do something in recovery
    please help psp noob with iso
    i already have custom fw do i need to change settings in recovery or something
     
  2. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
     
  3. vin002

    vin002 Member

    Joined:
    Mar 18, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Can I know what this setting do? Enable or disable?
     
  4. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no idea, but it shouldn't hurt. enable it if u want to play it
     
  5. gasconade

    gasconade Regular member

    Joined:
    Feb 17, 2007
    Messages:
    862
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    leave enabled....im sure you wont need to disable
     
    Last edited: Mar 22, 2007
  6. MidnightJ

    MidnightJ Guest

    Do you have a game UMD in your PSP when you play the CSO game?
     

Share This Page