1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Im back again,and got some probs,plz help some1!?!

Discussion in 'PS2' started by Daz74, Sep 11, 2004.

  1. Daz74

    Daz74 Guest

    ok when i put a back up ps2 or ps1 game in the screen goes all black and the game never loads.What is causing this prob? media?

    Cheers
     
  2. Jdilla

    Jdilla Regular member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    764
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what modification does your ps2 has? than we might be able to help
     
  3. Daz74

    Daz74 Guest

    oh my ps2 has a messiah mod chip
     
  4. matty8887

    matty8887 Regular member

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    774
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if there is nothing happening then maybe you have a wire loose to the chip? or maybe a solder bridge/splash?
    _X_X_X_X_X_[small][​IMG]
    -Xbox v1.0, X-ecuter2 lite, EVO-X DASHBOARD,
    -PS2 V4(gap), PS2 V5, duo2
    -BARTON 3200+, wInDoWs XP(sp1),
    asus A7V600-X,120GB HDD, 2x 256DDR pc2700,
    pioneer 106D[/small]
     
    Last edited: Sep 11, 2004
  5. Daz74

    Daz74 Guest

    ok, but all my other back ups boot up fine,so would that be a problem with the media disk? or is it another problem
     
  6. lucifer69

    lucifer69 Regular member

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    398
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    are you using a are you using the same type of media that you are using with the backups that are working and what media is that
     
  7. Daz74

    Daz74 Guest

    well some are and some aint, using TDK and Verbatim media discs.any ideas whats going wrong?
     

Share This Page