1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I'M GETTING THE RED AND GREEN L.E.D. LIGHTS AND NO NUMBER WITH THE ERROR MESSAGE

Discussion in 'Xbox - Hardware boot discussion' started by Fireracer, Mar 28, 2005.

  1. Fireracer

    Fireracer Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I start my xbox and it loads the blob and than it does a quick flash and it says "Your xbox requires service. Please call Xbox Customer Support." It says it in six languages and i don't want to pay $80 to get it fixed with microsoft. Is there any way i can fix it my self

    Thanks,
    Fireracer
     
  2. scottas

    scottas Guest

    Is it modded? and what have you done to it recently? Need a bit more info. If its a new hdd you need to lock it.
     
  3. Fireracer

    Fireracer Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No it's not modded. Everything is factory.
     
  4. Fireracer

    Fireracer Member

    Joined:
    Mar 27, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    E-Mail me at FIRERACER_DIDN'T_READ_THE_FORUM_RULE@AFTERDAWN.COM
     
    Last edited: Apr 1, 2005
  5. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    EMAIL ADDYS BAD!!!!!
     
  6. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Fireracer,

    Time to read the forum rules.
     

Share This Page