1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I'm having terrible trouble

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by dmanpsp, Dec 12, 2007.

  1. dmanpsp

    dmanpsp Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    okay i got a fat psp 3.71 m33-3 just got the 150 addon v 2 installed. went to umd mode on usb in vsh menu, backed up my game9hotshot golf and gta liberty city) put back to ms mode made iso folder and copied game to there only tried one then erase then other. Ive chaged to all options in vsh for umd, sony 9????, flash 0-highest number. cannot get anything. Ive tried dax dumper get error 8002014c. I've followed all the step i think can anyone help please thanks a mill.
     
  2. larrylje

    larrylje Active member

    Joined:
    Jan 4, 2005
    Messages:
    12,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    First off format the Memory Stick via System Settings so all new folder directories can be created (you shouldn't have had to create the ISO folder manually if you had formated the memory stick after you updated the PSP).

    Now place the ISO into the ms0:/ISO folder.

    Then follow these steps HERE to get your game working properly.
     
    Last edited: Dec 12, 2007
  3. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    @dmanpsp
    Edit the title to something more descriptive than 'I'm having terrible trouble'.
    Forum rules too - check them out - link in my sig.
     

Share This Page