1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IM I BANNED YET

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Timmie54, May 22, 2007.

  1. Timmie54

    Timmie54 Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi i got my firmwar modded (flashed) and i have herd about ppl getting banned. i got my xbox tooken away from me april 20 because i am grounded. so in the week of may 7th they started banning ppl so i still did not go on xbox live yet am i still good like am i banned rite now. if i am not banned i am going to unflash my drive. Will this work so M$ will not no i even flashed it
     
  2. DeadRain

    DeadRain Regular member

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    971
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If you didn't get on Xbox Live, why would you think you were banned?
     
  3. Timmie54

    Timmie54 Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    becuse they might of nown i flash it
     
  4. itzjonny

    itzjonny Regular member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    unflash it then reflash it with IXtreme.
     
  5. Memnock

    Memnock Active member

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    If you were marked for banning which is possible there's nothing you could do about it now. Just go on Live an test the connection.
     
    Last edited: Jul 20, 2007
  6. fgamer

    fgamer Guest

    I had my old 360 offline for about a month prior to the bannings then when I hooked it up to live it was instantly banned..so that leads me to believe that they logged you long before and you'll see your console banned when you rehook to live. Unless you have an Samsung then the odds highly decrease of you being banned.
     
  7. Timmie54

    Timmie54 Member

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok yes i do have a samsung but the thing is i have to take the firware off what i have on now and put on my original firmware wich i dont have. dose any one noe were i can get it ?


    or do i even need my original firmware
     

Share This Page