1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

IM LOST NO CLUE ON HOW TO PUT EMULATORS ON PSP PLZ HELP

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by Qdapimp, Jul 31, 2007.

  1. Qdapimp

    Qdapimp Guest

    IM a noob i just figured out u can play old games using emulators but i have no idea were to start
     
  2. XEnigmaX

    XEnigmaX Regular member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    639
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    First things first:

    What version of firmware do you have?
    examples: 1.50, 3.52, 3.40 OE-A

    If you don't know, go to system settings on your PSP and click on System Information. It will tell you.

    Once you answer this question, we can help further.
     
  3. Qdapimp

    Qdapimp Guest

    it says i have 3.51 now what?
     
  4. sphynx630

    sphynx630 Regular member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    253
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sorry man but currently there's no 3.51 downgrader. You'll just have to wait until someone comes out with one. Be patient and whatever you do don't upgrade anymore.
     
  5. Qdapimp

    Qdapimp Guest

    aww man that is fruity
     
  6. draggy

    draggy Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi there am just bumping the thread

    I have a question bout loading GBA emulator for the psp. I'm kinda new at this so here goes

    I have a 3.52 M33 firmware and i downloaded Gpsp 0.9 (i think) and i have the gba_bios. the download has 2 folders named GPSP and GPSP% inside the GPSP has the eboot and the game_config.txt while GPSP% has just the eboot. When i loaded the GPSP folder onto my PSP/GAMES/GPSP and added a folder for roms so it goes PSP/GAMES/GPSP/Roms and when i tested it nothing happens. I can see the GPSP% icon on my memstick but when i loaded it i got a message 8002014C. What am i going to do?

    Thanks in advance
     
  7. psp35

    psp35 Regular member

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    go to recovery then to configuration and change the version to 1.50. see if that works.
     
  8. h117

    h117 Member

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    can't pandoras battery downgrade 3.51? I heard you don't need to brick for it to work.
     

Share This Page