1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

im stuck

Discussion in 'PC hardware help' started by bojan087, May 28, 2007.

  1. bojan087

    bojan087 Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    373
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    after installing a 120gb Seagate harddrive, i get it as a 31.4gb harddrive under my computer. so i tried formatting it via NTFS 4096bytes, and it still gave me the same amount (31.4gb), now is there any way that i can somehow format it so i get somewhat close to theh 120gb or am i stuck the way i am, thanks
     
  2. Spenman91

    Spenman91 Regular member

    Joined:
    Aug 7, 2005
    Messages:
    695
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    What service pack do you have?
     
  3. bojan087

    bojan087 Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    373
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    service pack? u mean what windows i have, i have win xp home
     
  4. bojan087

    bojan087 Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    373
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i should have the lateset one out there, what is it like 2.0 or something
     
  5. Moomoo2

    Moomoo2 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Okay, to find out which service pack...

    Right click "My computer," and go down to properties. On the page that opens, it will tell you everything you need to know about your version are Windows. But...

    Look at the sticker label on the side of the hard drive. Are you sure that it is really the 120gb hard drive and not another hard drive my mistake? (I've done that before... heh)

    Is your hard drive IDE or SATA? And what about the other hard drive(s) in your computer?

    --Moomoo2
     
  6. bojan087

    bojan087 Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    373
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have a 2002 service pack 2, yes it is indeed a 120gb hard drive. my other hard drive is a 160gb wester digital.
     
  7. elokito

    elokito Regular member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    854
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    change the jumper sometimes the hd has a jumper to limit the hd size
     
  8. bojan087

    bojan087 Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    373
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    there is a place for the jumper to be set as a 32 bytes, but its currently on a slave drive.
     
  9. elokito

    elokito Regular member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    854
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    try putting the jumper on cs (cable select)
     
  10. pcrepair

    pcrepair Regular member

    Joined:
    Aug 17, 2005
    Messages:
    583
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

Share This Page