1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Initial D ISO not working on 3.03oe-a?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by nsta, Jan 8, 2007.

  1. nsta

    nsta Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Please help guys. the initial d iso is not working for me using this firmware 3.03oe-r, ive created a new iso folder, and placed my file in there....no luck, ive tried with noumd and no luck, i also tried with a umd movie disc, and still no lucj(i dont have any umdgames to try with)
     
  2. ggbarnum

    ggbarnum Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    1,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    3.03 oe-r ??

    Some games require a game UMD in the drive, try borrowing one and see if that resolves the problem
     
  3. nsta

    nsta Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    will any game work?
     
  4. ggbarnum

    ggbarnum Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    1,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    should do, so should the demo disc that comes with the PSP
     
  5. nsta

    nsta Member

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    oh and btw, its a cso image, which i compressed using umdgen, that wont make any difference right?....the icon appears within the psp, and so does the music....but once i click nothing happens
     
  6. Bytrix

    Bytrix Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Sometimes the CSOs created through UMDGen don't work (depending on if you've removed files etc.. I've had a few like Gripshift and Exit.

    Try an ISO if you can, then try a CSO of the ISO with no removed files.
     

Share This Page