1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Interested in getting MGS Portable Ops to work? Try this

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Haseo, Apr 30, 2007.

  1. Haseo

    Haseo Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey there,I have finally managed to get portable ops working. I have got Firmware 3.40oe, but my friend has 3.03oe-c and it works with the same method. We messed around with the Recovery settings.


    Give it a try if you like - I'll tell you what settings we currently have in the recovery mode that appears to make it work -

    (For those that don't know how to get into it, turn psp completely off by holding the power button up).


    CONFIGURATION -

    Skip SCE logo - enabled

    Hide Corrupt icons - disabled

    Game folder homebrew - 1.50 Kernel

    Use no-umd - disabled

    fake region - disabled

    free umd region - disabled


    ADVANCED - ADVANCED CONFIGURATION

    PLain modules in UMD\ISO - ENabled

    Execute BOOT.BIN in UMD\ISO - Disabled

    USe isofs driver also in umd-inserted mode - disabled


    CPU SPEED

    Speed in XMB - Default

    Speed in UMD\ISO - Default
     
  2. Freaker

    Freaker Regular member

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sorry but i dont think that this effects MGS PO. that is the umd cause i have different settings and mine works. maybe this fixes an unknown to me problem oh well if this works for the two of you then i guess so... oh well
     
  3. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i have 3.40oe. i just had NO-UMD disabled, and no plug-in's and the portable ops worked fine.
     

Share This Page