1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

internet jacking

Discussion in 'All other topics' started by cath1985, Nov 9, 2004.

  1. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i was on a website which perhaps i shouldn't have been.. anyway, it's made my internet dial-up number, an international one, i know how to fix it temporarily, but each time i disconnect or restart my pc, it goes back to the international number. does anybody know how to fix this permanately? thanks
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    goto internet options in control panel, click on connections, click on your provider(default???)than settings & properties & change it in there. you either have a virus(more likely) or spyware(possible). run an antivirus & antispyware on your system
     
  3. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah, thats what i've done, and it's only a temporary fixture.. i'll try my anti virus thing though..
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    i kinda figured but not certain, what antivirus program using
     
  5. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    norton anti virus... it's just scanning now..
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you could also try running spybot search and destroy and ad-aware
     
  7. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    also goto www.antivirus.com & do the free online scan to confirm norton has either found or got rid of the virus(es???)
     
  8. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok, i'm downloading the spybot one,and norton is still doing it's thing. will the spybot one get rid of the international phone number permanately?
    sorry, i really don't know what i'm doing.. i'm a 19 year old chick, and computers aren't my specialty..
     
  9. askyew

    askyew Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sounds like you have got the old xxxdialer, my you are a bad boy cath. Run a program called adware 6 from lavasoft and spybot search and destroy, Then say ten hail mary's and 50 our father's. My son got the same dialer awhile back, I felt like wearing his butt out. He just did without the internet for a month instead. I wish I were a violent man sometimes!!!
     
  10. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    i kinda figured you were a 19 year old chick by your nickname. spybot gets rid of spyware but i think you have a virus possible trojan or worm
     
  11. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok askyew! youcaught me out...my boyfriend was away, i was bored, so i looked up porn! but it's not fair that it did that to my pc.. i just want to fix it!
     
  12. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    what was norton result??
     
  13. cath1985

    cath1985 Member

    Joined:
    Oct 13, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it didn't work, but i think the spybot thing might have fixed it... hopfully
     
  14. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,071
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    128
    disconnect & also restart pc seperately to see if problem resolved
     
  15. askyew

    askyew Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Messages:
    223
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You might want to download a free program called RegScrubXP from majorgeeks.com found here http://www.majorgeeks.com/download2048.html
    and run it before you connect to the internet again after you have run the spyware program.
     

Share This Page