1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Invalid block error multipul burners nero 10

Discussion in 'Nero discussion' started by navskin, Sep 24, 2012.

  1. navskin

    navskin Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi i just insalled nero 10 and three new dvdrw Sony drives in to my pc , i burnt just over 100 all together from all three drives and i get from nero: invalid block error. on one of the drivers.

    1 DVD RW drive is hooked up by sata on to my main controller on my MB and the other to PCI-E addon card, to split the bandwith.. to make sure there is no bottlenecks.

    Things i have tryed

    1.Disbleing DMA
    2.Running just two drives didnt work :(
    3.tryed other software, cd burner xp and couple of others.
    4.updated all drivers
    5.fresh install of windows xp and 7 x64

    any idea would be much apped :)
     
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    37,740
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    98
    moved to correct forum.
     
  4. ps355528

    ps355528 Regular member

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    862
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    28
    only on one drive eh/.. tried swapping the cables and seeing if the problem switches or stays with the drive?
     
  5. navskin

    navskin Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah on one drive were strange tbh, so i decided to swap all the drives on to one controller on the mobo, and it seems to have gone away, but i can only burn at @ 10x :( but i gess that is down to running so many drives... and before i got the block error i could burn at 48x. but i am thinking it may be something to do with bandwith?
     

Share This Page