1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is game shark compatible with swap magic??

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by romello, Mar 7, 2005.

  1. romello

    romello Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I mean i got the back up discs, but i wanna cheat too??
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    yes, you can use gameshark with backups. Just use gameshark, pick the cheats, have gameshark load swap magic, then load the backup.
     
  3. hedmunky

    hedmunky Member

    Joined:
    Feb 23, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Yeah, at least I know v.4 is. I have a backup of the gameshark version4. What I do is use the CD swap magic to boot the gameshark then when it opens and asked to put in the game I put in the DVD swap magic and it works fine. Just make sure you have the codes entered correctly and the (M)Must Be On code (I made that mistake).

    Happy cheating
     
  4. romello

    romello Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thank you guys very much...
     
  5. RemyK313

    RemyK313 Regular member

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    A little off-topic, but you can actually take a backup of one of these cheat devices and use swap magic to boot them up.

    When I want my cheats to run, I use Swap Magic CD version to load up Codebreaker V7. Then after selecting cheats (when you have to eject, and swap the games) I put in Swap Magic, and boot up my backups.

    Double-swaps. Not too bad.
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    it should work (you just have to enter the cheats every time).
     

Share This Page