1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

is hd loader needed with mod chip?

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by cocktail, Feb 17, 2005.

  1. cocktail

    cocktail Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i ordered hd loader 2.0 b4 i purchased the dms ezi mod.....can this program still be used...im running toxic bios 1.2
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  3. cocktail

    cocktail Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    do i need to keep the disc....its already sold lol.....i didnt think i needed it....but it came with no wrapping on it so i can load it up if i wanted....can i make a copy of it and burn it?.....or can i just load it up once and then after that its useless?.....i only have a ps2 40g HD so is it even worth it?...thanx
     
  4. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    no you don't need the disc if you have a chip. Just download the ps2ownz cracked version of hd loader.
     
  5. kilyan

    kilyan Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    does the cracked hd laoder work with swap magic?
     
  6. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    yes, but you may also need cd loader.
     

Share This Page